Monday, June 1, 2009

ok. intro.

so, mcm ni lah, ini blog eksperimen aku. aku cuba membantu mereka2 yang ada idea tapi tak mampu nak fabrikasikan idea mereka.

the idea adalah macam ni :

the concept is design dan printlah. anyting that involves - kad raya, kad birthday, kad kawin, kotak hadiah, kotak kasut ke, name card ke, belasah je lah, asalkan design, and print.

dan aku plan, sape yang idea lagi mengarut lagi bagus. contohnya, nak buat kad kawin yang pop-up ke, konsep apa2 ke, paperbag yang pelik ke, kotak ape2 ke. aku boleh consult, design dan printkan. kalau dekat, boleh jumpa. kalau jauh kita email2.

harga. biasalah, harga boleh runding. tapi biasanya yang gempak2 ni mahal la sikit.
tapi boleh adjust, no problem.

itu saja setakat ni.
sila tambah2 kalau ade ape2.

thank you.

9 comments:

mohd azwan said...

aku nak print atas spender...pastuh bg kat ko nanti sebagai hadiah kawen...ko pakai spender saiz apa bai ??

durian! said...

saiz 40. dah, deal! kau pelanggan pertama!

FIRZA said...

ok...kad kawen.....2juta copy(sila transferkan dlm rupiah)

intan said...

yg.. i nk tmph kad kawin blh..tp xmau byr..nk 500kpg dh siap bgtau i g ambk...tq bebeh

FIRZA said...

sadis sungguh kak intan ni....

Drs Tun Dr Jusoh Patail said...

ooooooooooooooo cik...aku nak join..aku nak join...idea bangang aku memang banyak..tapi aku tak berkesempatan nak menginzalkan idea abnormal aku nih...017-9336044 adusview@yahoo.com

siKURUS_yg_RABuN said...

yan aku nk mung design gambo saing mung hok duk pasir pekan 2 ala2 che guavara...utk kempen cegah maksiat..bleh dok..??? hahahaha

teh o beng said...

kawe nok jual kuro buleh cik??
kuro nga giling..mahal loni...
bunyi kato kuro RM100 sekilo..giling RM170 sekilo..
pitih kito cik...

Anonymous said...

bro.sy wat2 bisnes2 cenggini...tp main area kampus je la-uitm...agak2 leh jupe?serious buyer ni...tak sengal mcm org2 di atas.sile kol ye

BiG
0126370001
buta_komputer@yahoo.com